dijous, 8 de setembre del 2011

Revisió del nostre bloc d'aula - Presentació tutors

Ja ha arribat el moment de començar el curs, toca revisar aula, material, documents.... i el nostre bloc d'aula.

En primer lloc, en tenir un moment, hem de redactar una entrada de presentació i benvinguda pel vostre alumnat Divendres 9 de Setembre, a ses estadístiques se mostren moltes visites de la nostra zona, per tant, alumnes i famílies esperen notícies per part nostra :).

Per altra banda, us deix la feina TIC que s'ha fet durant aquesta setmana en relació als blocs d'aula, en tenir un moment al llarg del mes de Setembre, repassau el vostre bloc d'aula d'acord amb aquesta informació, gràcies!


 Se va pactar que els blocs d'aula tindrien durada de cicle, per tant s'ha canviat la direcció migrant els seus continguts al curs corresponent, encara que s'han traslladat correctament i que he introduït els enllaços externs, cal revisar-los per la vostra part per si trobau errades, com per exemple la nostra llista d'enllaços a blocs d'aula dels companys, de centre, ambientalització, recursos TIC (aquest bloc) etc.... així com altres enllaços que trobeu que siguin necessaris d'acord amb el vostre nivell i grup.

La millor forma de saber si us falten enllaços externs és visitar els blocs dels vostres companys mitjançant l'escriptori iGoogle assignat a cada compte gmail què teniu disponible.

I si trobau errades, segurament n'hi ha, disculpau, gràcies! 

Per incidències tècniques teniu disponible el llistat a la sala de mestres o enviau mail a ticguillemdemontgri@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada