dilluns, 3 d’octubre del 2011

Vols una imatge? - Fotografies amb llicència de lliure publicació

A continuació us deix tot un seguit d'enllaços a fotografies lliures de drets d'autor, això vol dir que si la penjau cap usuari pot denunciar al bloc per utilitzar imatges que no ens pertanyen, encara que facem menció de la font.

Avui en dia el respecte als drets d'autor és un tema d'actualitat, i de cada vegada se tanquen més espais web i blocs per un ús desafortunat o poc encertat de les imatges, jo he estat la primera a utilitzar imatges procedents de Google només pitjant "imatges", però això no volia dir que aquestes imatges siguin lliures pel seu ús a qualsevol banda de la xarxa.

Per tant, en tenir la informació pertinent, hem de tractar de fer un ús responsable de les imatges disponibles a la xarxa per tal de no infringir cap llei relacionada amb els drets d'autor.


Aqui teniu un directori d'imatges lliures, només cal cercar un poquet, val la pena invertir el temps.

Pitjau aqui (Portals d'imatges lliures)




Altra opció què disposam és a fer nosaltres, amb ajuda dels nostres alumnes, il.lustrar el nostre bloc d'aula amb fotografies que el mateix grup d'aula pugui fer durant les sessions, sortides, o també a altres moments fora de l'escola, tot material que ells puguin aportar sempre serà més significatiu que qualsevol imatge a la xarxa :)

Salutacions!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada