dilluns, 14 de novembre del 2011

Utilitats Picasa (2) : Permissos carpetes imatges - Google

Hola!

Aquesta setmana dedicarem l'entrada a explorar les opcions de visibilitat de les carpetes d'imatges penjades a Picasa.



1.- Quan acabem de muntar la carpeta d'imatges, observam a la columna superior de la dreta una ícona d'un globus terraqui (on indica la fletxa vermella), la pitjam i per fer públiques les carpetes a la xarxa sel.leccionam "públic al web", d'aquesta forma els alumnes, famílies i mestres poden descarregar les imatges a qualsevol ordinador.

2.- Si volem compartir una carpeta d'imatges amb usuaris sel.leccionats i que no estiguin disponibles a la xarxa, sel.leccionam "Limitat, qualsevol persona amb l'enllaç" però cal enviar l'enllaç de la carpeta a l'usuari sel.leccionat via e-mail, perquè sense l'enllaç no hi pot accedir a la carpeta d'imatges.

3.- Si necessitau penjar imatges però mantenir-les a una carpeta privada no visible a la xarxa, sel.leccionau "Només tu" heu de tenir en compte que si escolliu aquesta opció no queda disponible a la xarxa, no se poden visualitzar.

Això és tot!, bona setmana i gràcies a na Mayte (2on Primària) i en Pedro (1er Primària), el dubte ha quedat en forma d'entrada per ser aprofitada per altres mestres. Gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada